okt 13

Gå direkte til tilbudet

 

Hvis du er en af de mange der skal have nye vinterdæk på din bil i år, så tøv ikke, men bestil dine dæk online.

Start vinteren på sikre dæk, bestil billige vinterdæk til din bil på nettet og få dem monteret billigt. På denne måde slipper du for at blive snydt ved dit lokale dækcenter, når de prakker dig nogle dyre vinterdæk på. Her kan du købe billige vinterdæk med og uden fælge. Sørg for at du kommer sikkert igennem vinteren ved at få monteret vinterdæk.

Gør vinterdæk virkelig en forskel? Kort sagt ja. Dæk er nemlig lavet sådan at deres greb er meget bestemt af temperaturen på asfalten. Bl.a derfor har sommerdæk ikke det store greb om vinteren, da de simpelthen ikke bliver bløde nok til at få det rigtige greb.

Vinterdæk vil derimod bedre kunne stå fast om sommeren end omvendt, men ville blive slidt meget hurtigere da det er en slags blødere gummi dækket er lavet af.

Derudover er der selvfølgelig også flere baner der kan få sne, slud og regn væk fra dækkets overfalde så bilen står bedre fast. Bliver disse baner fyldt op, enten fordi dækkene er for slidt, eller fordi dækket ikke er lavet til det, så vil det gå ud over grebet da dækket ikke har så stor kontakt overflade som det burde.

 

Vinterdæk er altså ret vigtige for sikkerheden om vinteren, og er en god idé. Mange har dog ikke de helt store summer at lege med til vinterdæk, og derfor vil de gerne gøre et godt tilbud på vinterdæk. Dette kan du få online ved at bestille dine vinterdæk på nettet. Selv har jeg kørt med nedslidte sommerdæk om vinteren, og kan på ingen måde anbefale det. Hjulene mangler så meget greb og det bliver for usikkert rundt i sving, under hårde opbremsninger mm. Det er altså alt for farligt, og til prisen for et par vinterdæk er det ikke så galt at købe sig til den sikkerhed.

Vinterdæk kan købes både på vinterfælge, så som alu og stål fælge. Så er du hurtigt kørende og behøves ikke bekymre dig om at have penge til selvrisiko mm. Altså er sikkerheden hurtigt i top, og du kan hurtigt spare mange penge.

Der er lukket for kommentarer.

preload preload preload