jan 05

Gå direkte til tilbudet

 

Med de store bøde takster for at snakke i mobil imens man køre kan det nu kun betale sig at købe et håndfrit sæt til bilen! – Se det her.

Mange har efterhånden lagt mærke til at der er kommet pris ændringer på bøde taksterne, her i blandt for at snakke i håndholdt mobil imens man køre bil og cykel. Ved cykel er der nok ikke så meget at gøre ved det, udover et headset som du selvfølgelig også kan købe ved denne side jeg henviser jer til.

I bil er bøde taksten nemlig blevet 1500 kr. Denne bødetakst er jo relativ høj og du skal ikke snakke meget i telefon før det let kan betale sig med et håndfrit sæt. Bare du bliver taget en gang kan et håndfrit sæt nemlig tjene sig ind, så du kan ligeså godt købe et håndfrit sæt nu. De nye håndfri sæt til mobiltelefoner virker via bluetooth, så du ikke skal ud og investere i en ny når du skifter mobil næste gang. Dette betyder selvfølgelig også at indstillingerne og brugeroplevelses forbliver det samme selvom du skifter mobil.

Hvad er det så der er så smart ved håndfri sæt? Jo, det gør det nemmere at snakke i mobil under kørsel, og er langt fra krævende. Når du først har installeret dit nye bluetooth trådløse håndfri sæt, så er der intet bøvl med det, og du er dermed sikret en nem betjening og en fortrinlig køreoplevelse. Du er derfor fri for at fiske mobil telefonen op af lommen næste gang du sidder i bilen og den ringer. Du trykker bare på Parrot skærmen, og svare derefter opkaldet. Ligeledes lister Parrot din telefonbog, så det bliver nemt at foretage opkald uden at fjerne fokus fra vejen.

Det er altså ikke kun bøden du undgår, men i høj grad mindsker du også risikoen ved at køre galt under snak i mobiltelefonen når du køre bil. Dette er helt klart værd at tage med, og derfor virker Parrot bluetooth systemet også latterligt billigt når du tænker på hvor genialt maskineri du i virkeligheden får. Håndfrie sæt er smarte, men Parrot er bare et af de bedste på markedet. Det gør det hele enkelt og synkronisere din telefonbog. Det eneste du skal gøre er at sætte dig ind i bilen og køre. Forudsat at du altså har bluetooth slået til på mobilen. Dette er uhyr vigtigt, du kan med Parrot håndfri bluetooth sidde og snakke i telefon som var det en anden passager du snakker med. Lyden kommer ud af din bils højtalere, og musikken dæmpes automatisk når du modtager et opkald. Parrot viser også et billede af kontaktpersonen der ringer, hvis det altså er på telefonen. Du får altså et top moderne håndfrit sæt, med fjernbetjening der kan sættes ved rattet så du slipper for at flytte hænderne, og kan tage telefonen uden at skulle bekymre dig alt for meget.

Parrot bluetooth håndfrit sæt kan arbejde med alle mobiler og alle biler, og er uhyr højteknologisk. Har du en gang kørt med håndfrit sæt, så er du klar over at det er vejen frem, og er du forretningsmand eller kvinde, eller har du bare en travl hverdag? Så er Parrot håndfrit sæt lige noget for dig! Du vil spare meget tid, og behøves ikke længere at køre ind til siden for at modtage et opkald.

Parrot håndfrit sæt til dig som ønsker billigt kvalitets bluetooth sæt til din bil! Forkæl dig og din bil billigt med Parrot!

Der er lukket for kommentarer.

preload preload preload