jul 02

Gå direkte til tilbudet

  

Se det gode tilbud på racercykler så du kan komme i gang med cykling!

Formentlig er du nybegynder, hvis du læser dette, og du vil gerne igang med noget amatør cykling efter du har set Tour De France. Det er en god og sund sport som helt klart kan anbefales!

Selv køre jeg mtb, men ønsker da næsten altid under Tour De France at jeg også lige havde en racercykel så man kunne køre nogle sjove ruter der kunne udfordre ligesom ruterne i Tour De France. Er du imidlertid nybegynder inden for cykling, kan jeg fortælle dig at en racercykel hurtig kan blive en god investering, og en god sport! Sporten er forholdsvis billig, og når du har det meste grej, så skal du ikke betale særlig meget for at holde racercyklen kørende! Kun et par sliddele en gang i mellem, men der er oftest store mellemrum mellem du behøves at skifte sliddele. Formentlig ønsker du at have olie, lapper og sådan nogle ting stående hjemme så du kan vedligeholde og lave små reparationer . Mange cykelryttere køre også med en slange.

Når du har købt racercykel skal du blot have cykelsko, cykeltøj, cykelhjelm og et par solbriller, så er du godt kørende. Alt dette kan købes hos cykelpartner.dk til formidable priser, dette gør at du hurtigt kan komme igang med din cykel sport på en racercykel.

Når du kigger på raercykler er der hovedsageligt tre gear producenter som der er værd at bemærke.

Shimano

SRAM

Campagnolo

Alle har hver deres sortiment af gear grupper, startende fra de små billige grupper, til de dyre professionelle grupper. Når du køber en billig racercykel er det dog ikke kun vigtigt hvilken gear gruppe du har på, men også hvilket stel, bremser mm. der sidder på. De fleste siger at når du køber en billig racercykel er det vigtigt at stellet er iorden, da gear gruppen altid kan skiftes senere hen hvis dette ønskes. Jeg vil dog anbefale at du køber en cykel med en okay geargruppe da du ellers hurtigt kan få et dårligt indtryk af racercykel sporten, og så bliver det hurtigt en dårlig oplevelse med billige racercykler.

 

Der er lukket for kommentarer.

preload preload preload